Get Adobe Flash player

Veterani mira

veterani_mira

GROMOVI SU UZ TEBE

MARKAC

Fond hrvatskih branitelja

fond_hr_branitelja

Grom

Udruga policije branitelja Jastrebarsko u suradnji s Udrugom specijalne jedinice policije „Grom“ Karlovac organizira dana 25.6.2012.g. (ponedjeljak), za praznik „Dana državnosti“,  hodočašće (autobusom i biciklima) u Svetište Majke Božje Bistričke u Mariju Bistricu.

Hodočašće se organizira sa nakanom zajedničke molitve - svim žrtvama koje su dale svoj život za samostalnu i neovisnu domovinu Hrvatsku, a ujedno i za SPOMENIK kojega sa istom nakanom želimo podići u Jastrebarskom čije je idejno rješenje i izradu osmislio vlč. Zlatko Sudac.

Polazak hodočašća je dana 25.6.2012.g. iz Jastrebarskog, od mjesta gdje će biti postavljen spomenik, dakle iz ulice Tome Erdödyja Bakača, ispred ulaza u gradsko groblje, i to:

-     hodočasnici koji idu biciklima u 06,00 sati (Ukupna kilometraža biciklističkog hodočašća je oko 84 kilometara, trasom kretanja: Jastrebarsko - Klinča Sela - Sveta Nedjelja – Medsave – Zaprešić – Pojatno - Gornja Bistra - Kraljev Vrh – Stubičke Toplice – Donja Stubica – Marija Bistrica).

-         hodočasnici koji idu autobusom u 09,00 sati (Prijevoz autobusom „Autotransport“ – Karlovac).

Hodočasnici koji idu iz Karlovca kreću u 08,15 sati ispred PU karlovačke, Trg hrvatskih redarstvenika 6.

U svetištu Majke Božje Bistrčke prisustvovat ćemo Svetoj misi u 11,30 sati, a nakon Svete mise biti će križni put predvođen župnikom župe Sveta Tri kralja Banija-Karlovac don Dujom Kurtovićem.

Povratak iz Marije Bistrice predviđen je istog dana u popodnevnim satima.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u ovom hodočašću koje je besplatno (autobusom ili biciklom), molimo Vas da se do 14.6.2012.g. javite predsjedniku Udruge ili na mail Udruge „Grom“

OBRASCI

PRISTUPNICA UDRUGE SPECIJALNE POLICIJE

IZ DOMOVINSKOG RATA MUP-a RH ZAGREB

word-icon

PRISTUPNICA UDRUGE SJP "GROM"

KARLOVAČKE ŽUPANIJE

word-icon

MK_znak_103_x_103mm_manja_ahovnica

filesmonster porn